Video: Luanët vënë poshtë buallin, ajo që ndodh më pas do ju befasojë

luanetKy është momenti kur një tufë luanësh vënë poshtë një buall.

Pasi e ndanë nga tufa, ata e vunë poshtë buallin me shumë vështirësi.

Por kur dukej punë e mbaruar, luanët nisën të ziheshin se kush duhej të hante i pari.

Ky është momenti kur bualli ngrihet në këmbë dhe largohet.

Video është bërë nga Mike Kirkman në Afrikën e Jugut.

Shkruar Nga
More from revista mapo

Cilët janë fëmijët politikë në zgjedhjet e 25 qershorit

Bijtë e dhjetorit, gjenerata tjetër midis Rilindjes dhe Republikës së re: Kthimi...
Read More