Teknologjia dhe bukuria bashkohen në një, shpiket printeri dixhital për thonjtë

Një risi e fundit e teknologjisë do të bëjë realitet ëndrrat e shumë femrave. Është shpikur printeri dixhital për thonjtë.

1-1

Picture 1 of 3

Ky printer merr imazhe nga telefoni juaj dhe brenda një minuti i ke të pasqyruar në gishtin tënd.

Pasi i lyen thonjtë me një xhel të veçantë, mjafton të shkarkosh në aplikacionin special një foto dhe gjithë pjesën tjetër e bënë printeri. Në këtë mënyrë nuk do kesh pse të harxhosh orë të tëra duke rregulluar thonjtë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Pesë teknika për përmirësim të memories

Edhe çka tjetër është dashur të blej? Ku e kam parkuar automobilin?...
Read More