Shteti komunist paralajmëron luftën e tretë botërore

Shteti komunist kinez ka paralajmëruar presidentin Donald Trump lidhur me deklarata e tij për luftë me Korenë Veriore.

Kina i ka thënë presidentit amerikan se kërcënimet e tij “të rastësishme” për të “shkatërruar totalisht” Koren e Veriut çojnë në luftën e tretë botërore dhe kjo do t’i shkaktonte humbje të mëdha edhe vet SHBA-ve, shkruan “Daily star”.

Aleanca komuniste e Koresë së Veriut tha se veprimet e Trump janë “armiqësore” dhe ato “krijojnë probleme” për Kinën.

Ai paralajmëroi: “Shkallëzimi i mëtejshëm i tensioneve do të çojë vetëm në luftë”.

E armatosur me armë bërthamor – dhe më një ushtri më të madhe në botë – luftoi në anën e mbretërisë së vetmisë, kundër SHBA-ve, në Luftën e Koresë.

Shkruar Nga
More from admin

Trump: dëshmia e Comey-it, hakmarrje e vërtetë

Presidenti Donald Trump theu heshtjen në Twitter, pas dëshmisë së fuqishme të...
Read More