SHBA shënon deficit të lartë tregtar në tetor

Deficiti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në tregtinë e mallrave me pjesën tjetër të botës u rrit ndjeshëm në tetor dhe furnizimet u reduktuan, tregojnë të dhënat e sotme.

Kjo, sipas Reuters, mund të rrezikojë rritjen e fortë ekonomike të parashikuar të SHBA në tremujorin e katërt.

Shkruar Nga
More from admin

Demaskohet këngëtarja ‘serbe’ Mina Kostiç, qenka shqiptare dhe quhet…

  Mina Kostiç njihet si njëra ndër këngëtaret më të suksesshme popullore...
Read More