Rudy Giuliani zgjidhet në krye të sigurisë kibernetike nga Trump

Former New York Mayor Rudolph Giuliani speaks during the dedication ceremony in Foundation Hall, of the National September 11 Memorial Museum, in New York, Thursday, May 15, 2014. (AP Photo/Richard Drew/POOL)

Rudy Giuliani ka konfirmuar rolin e tij në administratën e re amerikane të Trump, si drejtues i çështjeve të sigurisë kibernetike në sektori privat.

Ish-kryebashkiaku i Neë York City është aktualisht drejtor i një kompanie konsulence të sigurisë. Donald Trump ka thënë se siguria kibernetike do të jetë një nga prioritetet e administratës së tij.

Zoti Giuliani ishte marrë në konsideratë për disa nga postet më të rëndësishme të kabinetit të ri duke përfshirë dhe atë të sekretarit të shtetit.

Shkruar Nga
More from admin

Duket si 20 vjeçe, këngëtarja bllokohet në aeroport se nuk e besojnë për moshën

Natalia Dzenkiv është këngëtarja e ‘Lama’, një grup pop/rock nga Ukraina. Artistja...
Read More