Përmbytjet në Fier, 100 shtëpi nën ujë, 15 familje të evakuara

Rreth 15 familje janë evakuar që prej ditës së djeshme në Fier si rezultat i përmbytjeve nga reshjet.

Nga përllogaritjet paraprake, mësohet se rreth 100 shtëpi janë nën ujë në fshatrat Ferras, Kashishtë dhe Çerven. Gjithashtu mbi 3500 hektare toke e demtuar.

Kabinat elektrike në zonat e dëmtuara janë stakuar nga OSHEE për efekte sigurie.

Ndërkohë aksi i vjetër Fier-Vlorë vazhdon të jetë i pakalueshëm.

Shkruar Nga
More from admin

Bisedime për koalicionin – po pastaj?

Bisedimet e koalicionit përfunduan me sukses, por tani e kanë fjalën socialdemokratët...
Read More