Përgjigjia e një fëmije në test po thyen rrjetin

Thuhet se çdo fëmijë lind i talentuar dhe kreativ, por më pas kjo mund të zhduket me kalimin e kohës.

Fëmijët vazhdojnë të na lënë pa fjalë.

Jo më kot kjo letër është kthyer në hit në rrjet.

Një prind vendosi të postojë përgjigjen që kishte dhënë fëmija e tij në një test në kopsht.

Atij i ishte kërkuar të rrethonte numrin më të vogël.

Të gjithë e dimë se përgjigjia është tre.

Por për të korrigjuar përgjigjen e tij, tek pjesa ku duhej të shpjegonte se si arriti në këtë përfundim, fëmija vizatoi… një ylber.

Kinder wisdom.

Shkruar Nga
More from revista mapo

Duka: PAA po rritet dhe është e aftë për sfida të mëdha

“PAA po zgjerohet çdo ditë e më shumë dhe në zgjedhjet parlamentare...
Read More