Ja cilët janë Miss dhe Mister Kids 2017!

Në Ferizaj është mbajtur eventi më i bukur për fëmijë Miss dhe Mister Kids 2017.

3-1

Picture 1 of 6

Nën organizimin e kompanisë “Line Music” dhe me një juri profesioniste kanë konkuruar fëmijë mjaft të bukur por cmimi për Mister Kids Kosova 2017 e ka rrëmbyer Shahin Podvorica, ndërsa Miss Kids është zgjedhur Meleqe Thaqi. Fotografi i njohur Franqesk Frokaj (Dikur ish mister) ka qenë në Juri ku i ka dorëzuar edhe cmimin misterit të vogël. Ky event ka qenë një ndër më të bukurit që është mbajtur në këtë fund vit.

Shkruar Nga
More from admin

Ekspozita e 105-vjetorit: Koleksionistët me 14 telegramet e Kuvendit

Muzeu Historik Kombëtar së bashku me Qendrën Mbarëkombëtare të Koleksionistëve, në një...
Read More