Ivanka ambasadore? Do të ishte një “dinamit”, por nepotizmi…

Shkruar Nga
More from admin

Gëzim Visoka: Integrimi në BE po nxit nacionalizmin e ri në rajon

Gëzim Visoka, As. Prof. për Studimet e Paqes dhe Konfliktit në Universitetin...
Read More