ISIS bën thirrje për vrasjen e imamëve në Austri

Mandatory Credit: Photo by REX USA (2642870a) Hayat Boumeddiene, far right Hayat Boumeddiene 'appears in Islamic State film' - 06 Feb 2015 The latest video released by French-speaking Islamic state (ISIS), fighters may be Hayat Boumeddiene, who is believed to have knowledge about the deadly January 9, 2015 attack on a Paris kosher grocery,The video, titled "Blow Up France 2," was released Tuesday and shows an ISIS fighter praising previous attackers in France and calling for new attacks. The video shows a woman standing next to the speaker, wearing camouflage clothing and holding a weapon. French authorities are investigating the possibility this woman could be Hayat Boumeddiene. Her husband, Amedy Coulibaly, killed four hostages January 9 at a kosher grocery in Paris, authorities said. He was killed by police in a rescue and the remaining hostages fled to safety.

I ashtuquajturi Shtet Islam ka bërë thirrje, në edicionin e ri onlajn të revistës “Rumia”, për vrasjen e imamëve dhe përfaqësuesve të fesë islame në Austri dhe Gjermani, transmetojnë të shtunën mediat austriake.

“Vrisni të gjithë dhe ata ngjashëm me këtë therini, çoni në ajër, shkelini me automjete ose eliminoni në ndonjë mënyrë tjetër”, thuhet në revistë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Guxoni të eksperimentoni me buzët

Mënyra se si grimohemi flet shumë për personalitetin tonë prandaj duhet të...
Read More