Fotot e rralla nga Shqipëria komuniste: Ja vendi ynë në vitin 1988

Komunizmi ishte periudha më e errët e Shqipërisë. Vendi ynë u izolua nga mbarë bota.

Vetëm disa të huaj mund të kishin akses në Shqipëri. Një prej tyre ishte Erik Steward, që vizitoi Shqipërinë në vitin 1988.

Ishte një vit shumë i vështirë pasi varfëria ishte në kulm.

Fotot e Erik Steward janë publikuar nga World Bulletin.

Disa prej fotove të tij janë bërë në Tiranë, Shkodër, Berat, Durrës, Krujë, Gjirokastër, etj.

1234567891011121314151617181920
Shkruar Nga
More from admin

Gabimet e gjuhës së trupit që i bëjmë në punë

  Shumica e njerëzve kanë dëshirë që të promovohen në punë dhe...
Read More