Floriana Garo: Braktisa vendin për dashurinë, por isha më e lumtur në Shqipëri

Floriana Garo, ish-moderatorja shqiptare, është larguar nga Shqipëria prej disa muajsh për t’u bashkuar me partnerin e saj që jeton dhe punon në Zvicër, Enis Daci.

<

Pak kohë më vonë moderatorja shpalli fejesën, largimin nga televizioni dhe Shqipëria dhe së fundmi se është në pritje të ëmbël.

Floriana ka jetuar për shumë vite në Amerikë, e megjithatë u rikthye sërisht në vendlindje. Mirëpo u largua përsëri nga Shqipëria për shkak të dashurisë.

Floriana u shpreh në emisionin Opinion se në kushte të tjera, ajo nuk do të zgjidhte të largohej:

“Unë e zgjodha një vend të huaj për dashurinë, jo sepse ishte një vend më i mirë” . Gjithashtu shtoi se dashuria është një arsye e fortë për ta “braktisur” vendin, megjithatë, këtu është më mirë, më rehat.

E pyetur nëse është më e lumtur në Shqipëri apo në Zvicër, ajo u përgjigj në mënyrë të sinqertë: “Unë kam qenë më e lumtur në Shqipëri.”

Shkruar Nga
More from Redaksia

Ledia Dushi: Koha e re e letërsisë

  Që 5000 vjet përpara kur Enheduanna shkroi hymnet e para kushtuar...
Read More