Fëmijët e Shqipërisë së viteve ‘30

Ky është një kolazh fotografish të bëra në Shqipëri, në kohë dhe vende të ndryshme, kryesisht me fëmijë të veshur me rroba popullore.

Kolazhi vjen prej fotografësh të ndryshëm dhe përfshin disa krahina.

Një pjesë e fotove janë ceremoniale dhe janë bërë në Tiranë, të tjerat janë shkëputur nga jeta e përditshme.

Fotot janë publikuar nga revista Mapo në print.

18193001_1592772154074391_4965706267007798145_o 18199486_1594954450522828_6917379396200119028_n 18209347_1593867080631565_3416731099350953387_o 18221712_1594954447189495_119343659197591193_n 18222351_1594954520522821_7977147783323677939_n 18222527_1593867070631566_7886462798026833145_n 18268562_1592772227407717_8254310218172409858_n 18278602_1592772250741048_1768691500291074385_o 18301075_1593867100631563_2229577906324942897_n 18301426_1594954453856161_8664156898921939846_n 18301457_1592772140741059_2642424450197246282_n 18301461_1592772147407725_4459451577270721703_n 18301717_1593867073964899_5115230616369968520_n

Shkruar Nga
More from revista mapo

‘Liberali Rama’ dhe rreziku i ‘shtetit libertin’

Nga Alfred Lela Skandalet po bëhen natyra e gjërave: nga Dibra në...
Read More