Uncategorized

Uncategorized

Horoskopi, 25 dhjetor 2016

Dashi 21/3 – 20/4 Një dëshirë e madhe për të mos bërë asgjë dhe për të ndenjur të qetë pranë njeriut të zemrës. Beqarët…

Horoskopi, 25 dhjetor 2016

Dashi 21/3 – 20/4 Një dëshirë e madhe për të mos bërë asgjë dhe për të ndenjur të qetë pranë njeriut të zemrës. Beqarët…