Travel

Shtriga e Serbisë

    Nga Enver Robelli Në moshën 76-vjeçare në Moskë ka vdekur Mira Markoviq, e veja e Sllobodan Millosheviqit – dhe gruaja mbase më…

Stërnipi i Musolinit kandidat në BE

  Një tjetër pjesëtar i familjes së ish-diktatorit Benito Musolini po synon një karrige në Parlamentin Europian. 51-vjeç Kaio Xhulio Çesare Musolini thotë se…

Bota


Shtriga e Serbisë

    Nga Enver Robelli Në moshën 76-vjeçare në Moskë ka vdekur Mira Markoviq, e veja e Sllobodan Millosheviqit – dhe gruaja mbase më…

Stërnipi i Musolinit kandidat në BE

  Një tjetër pjesëtar i familjes së ish-diktatorit Benito Musolini po synon një karrige në Parlamentin Europian. 51-vjeç Kaio Xhulio Çesare Musolini thotë se…