Reportazh

Miti dhe magjia te Huan Rulfo

Shënime për romanin “Murmurimat”, nën përkthimin e Bajram Karapollit Nga Rene Ceballos Romani “Pedro Páramo” (Murmurimat) është i ngarkuar me zhurma, murmurima, zëra dhe…

Letrart


Miti dhe magjia te Huan Rulfo

Shënime për romanin “Murmurimat”, nën përkthimin e Bajram Karapollit Nga Rene Ceballos Romani “Pedro Páramo” (Murmurimat) është i ngarkuar me zhurma, murmurima, zëra dhe…