Reportazh

Ben Blushi, një autor shekspirian

Kritika italiane analizon romanin “Otello Arapi i Vlorës” botuar në Itali nga Mimesis  nën përkthimin e Elda Katorrit Nga Shaul Bassi “Otello ishte njeriu i…

Mish dhe qiell

Aida Baro dhe Edon Qesari sjellin në një libër poezi të zgjedhura nga Pasolini “Mish dhe qiell” quhet përmbledhja poetike që e sjell Pier…

Letrart


Ben Blushi, një autor shekspirian

Kritika italiane analizon romanin “Otello Arapi i Vlorës” botuar në Itali nga Mimesis  nën përkthimin e Elda Katorrit Nga Shaul Bassi “Otello ishte njeriu i…

Mish dhe qiell

Aida Baro dhe Edon Qesari sjellin në një libër poezi të zgjedhura nga Pasolini “Mish dhe qiell” quhet përmbledhja poetike që e sjell Pier…