Reportazh

Kafka dhe persekutorët e tij

  Nga Jorge Luis Borges Flet një dishepull i Kafkës, një dishepull i vonuar i Kafkës, por që vazhdon ta ndiejë dhe ta falënderojë…

Letrart


Kafka dhe persekutorët e tij

  Nga Jorge Luis Borges Flet një dishepull i Kafkës, një dishepull i vonuar i Kafkës, por që vazhdon ta ndiejë dhe ta falënderojë…