Politicus

Politicus

Politucus


Qeveria teknike e Edi Ramës

Lëvizja e kryeministrit për të zgjedhur ministra jashtë “vathës socialiste” dhe qëllimi për të anashkaluar figurat politike. A është një qeveri teknike që synon…

Beteja në dy fronte e opozitës

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha paralajmëron nisjen e protestave masive qytetare dhe drejtimin e tyre nga opozita. Basha: Jemi të vendosur që të…

Paqartësia e një proteste

Bojkoti, përveç Tiranës ka përfshirë edhe universitetet e Shkodrës, Durrësit dhe Elbasanit. Pas protestave në fakultete nuk ekziston një pasqyrë e qartë se ku…

Politucus


Qeveria teknike e Edi Ramës

Lëvizja e kryeministrit për të zgjedhur ministra jashtë “vathës socialiste” dhe qëllimi për të anashkaluar figurat politike. A është një qeveri teknike që synon…

Beteja në dy fronte e opozitës

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha paralajmëron nisjen e protestave masive qytetare dhe drejtimin e tyre nga opozita. Basha: Jemi të vendosur që të…

Paqartësia e një proteste

Bojkoti, përveç Tiranës ka përfshirë edhe universitetet e Shkodrës, Durrësit dhe Elbasanit. Pas protestave në fakultete nuk ekziston një pasqyrë e qartë se ku…