Mendime

Mendime

Mendime


Kosova e 17 shkurtit!

Nga Burim Ramadani Dorëzimi i Kosovës nuk është opsion. Asnjëherë nuk duhet të jetë. Kosova ka shpallur pavarësinë e vet më 17 shkurt 2008,…

Të torturuar nga takimet

Takimet kanë qenë një formë e torturës për personelin e zyrës për aq kohë sa ata kanë shtyrë lapsa dhe shtypur tastiera. Një problem…

Rruga drejt skllavërisë

Një debat i rrallë i zhvilluar në Universitetin e Çikagos në bashkëpunim me Kompaninë Kombëtare të Transmetimeve në vitin 1945 mes emrave më me…

Mendime


Kosova e 17 shkurtit!

Nga Burim Ramadani Dorëzimi i Kosovës nuk është opsion. Asnjëherë nuk duhet të jetë. Kosova ka shpallur pavarësinë e vet më 17 shkurt 2008,…

Të torturuar nga takimet

Takimet kanë qenë një formë e torturës për personelin e zyrës për aq kohë sa ata kanë shtyrë lapsa dhe shtypur tastiera. Një problem…

Rruga drejt skllavërisë

Një debat i rrallë i zhvilluar në Universitetin e Çikagos në bashkëpunim me Kompaninë Kombëtare të Transmetimeve në vitin 1945 mes emrave më me…