Mendime

Mendime

Mendime


Burrat, 8 marsi +364 ditë

Nga Briseida Andoni Në ditën e djeshme, veç debatit të modës tashmë festë/protestë, shumë vëmendje morën dhe burrat, meshkujt sikurse çdo vit në këtë…

Intelektuali i mesëm

Nga Erion Kristo TRIPTIK 2 Dikur, në moshën e martesës, njerëzit bënin këtë pyetje për bashkëshortin kandidat: Sa shkollë ka? Përgjithësisht njerëzit kishin arsim…

Në kohën e duhur

Nga Holta Heba Thuaje pa u menduar aspak, apo mendoje dhe pastaj thuaje? Mendimi dhe ligjërimi janë dy elemente të rëndësishme të procesit psikik…

Mendime


Burrat, 8 marsi +364 ditë

Nga Briseida Andoni Në ditën e djeshme, veç debatit të modës tashmë festë/protestë, shumë vëmendje morën dhe burrat, meshkujt sikurse çdo vit në këtë…

Intelektuali i mesëm

Nga Erion Kristo TRIPTIK 2 Dikur, në moshën e martesës, njerëzit bënin këtë pyetje për bashkëshortin kandidat: Sa shkollë ka? Përgjithësisht njerëzit kishin arsim…

Në kohën e duhur

Nga Holta Heba Thuaje pa u menduar aspak, apo mendoje dhe pastaj thuaje? Mendimi dhe ligjërimi janë dy elemente të rëndësishme të procesit psikik…