Letrart

Letrart

Letrart


Arlinda Çausholli – Maragjyl

Nga Arlinda ÇAUSHOLLI Kënga që po postoj, është shkruar dhe kompozuar nga Jonuz Gushta, një nga dajat e nënës sime, që ka lënë gjurmë si artist…

Letrart


Arlinda Çausholli – Maragjyl

Nga Arlinda ÇAUSHOLLI Kënga që po postoj, është shkruar dhe kompozuar nga Jonuz Gushta, një nga dajat e nënës sime, që ka lënë gjurmë si artist…