Letrart

Letrart

Letrart


DOSSIER/ Kështu foli i vjetri

Pjesë nga libri: ‘Larg dhe afër: Saga e një familjeje’ Një analizë e nxehtë e mentalitetit që kanë të vjetrit në punën e drejtimit…

Letrart


DOSSIER/ Kështu foli i vjetri

Pjesë nga libri: ‘Larg dhe afër: Saga e një familjeje’ Një analizë e nxehtë e mentalitetit që kanë të vjetrit në punën e drejtimit…