Kujtesë

Kafka dhe persekutorët e tij

  Nga Jorge Luis Borges Flet një dishepull i Kafkës, një dishepull i vonuar i Kafkës, por që vazhdon ta ndiejë dhe ta falënderojë…

Shqipëria, vend i mrekullueshëm

Pjesë nga libri “SHQIPËRIA: KOPSHTI SHKËMBOR I EVROPËS JUGLINDORE”, të botuara dhe të zgjedhura nga G.M. Panariti. Përktheu nga origjinali anglisht: Ferdinand Leka Nga…

Dossier


Kafka dhe persekutorët e tij

  Nga Jorge Luis Borges Flet një dishepull i Kafkës, një dishepull i vonuar i Kafkës, por që vazhdon ta ndiejë dhe ta falënderojë…

Shqipëria, vend i mrekullueshëm

Pjesë nga libri “SHQIPËRIA: KOPSHTI SHKËMBOR I EVROPËS JUGLINDORE”, të botuara dhe të zgjedhura nga G.M. Panariti. Përktheu nga origjinali anglisht: Ferdinand Leka Nga…