Kryesore

Ministri në detyrë

  Nga Kastriot Dervishi Rëndom po dëgjojmë kohët e fundit shprehjen “ministri në detyrë”. Nuk ka kuptim as nga ana gjuhësore dhe as nga…

Ne do të lodhemi të fundit!!!

Nga Mesila Doda Shteti fqinj, Greqia, ka një president të moshuar Pavloupulos. Nisur nga mosha mendohet se din edhe të vetëpërmbahet kur lëshon deklarata…

Politucus


Ministri në detyrë

  Nga Kastriot Dervishi Rëndom po dëgjojmë kohët e fundit shprehjen “ministri në detyrë”. Nuk ka kuptim as nga ana gjuhësore dhe as nga…

Ne do të lodhemi të fundit!!!

Nga Mesila Doda Shteti fqinj, Greqia, ka një president të moshuar Pavloupulos. Nisur nga mosha mendohet se din edhe të vetëpërmbahet kur lëshon deklarata…