Editorial

Julian Zyla, Basha rilind

Duket i çliruar. Ka hequr kravatën, si në kohë fushate. I dëgjon njerëzit me durim dhe u qan hallet. Shumicën e kohës, u flet…

Mendime


Julian Zyla, Basha rilind

Duket i çliruar. Ka hequr kravatën, si në kohë fushate. I dëgjon njerëzit me durim dhe u qan hallet. Shumicën e kohës, u flet…