Bota

Bota

Bota


Mbi çatitë e Pragës

Pragës po i afrohet vera e nxehtë, por ne po ju prezantojmë diçka nga magjia e saj që kapërcen stinët, vitet e madje dhe…

Qytete fantazmë nëpër botë

  Toka ka shumë hapësira “të koduara”, të cilat pavarësisht që sot janë braktisur më parë kanë qenë ambiente familjare për shumë njerëz. Shkaqet…

Bota


Mbi çatitë e Pragës

Pragës po i afrohet vera e nxehtë, por ne po ju prezantojmë diçka nga magjia e saj që kapërcen stinët, vitet e madje dhe…

Qytete fantazmë nëpër botë

  Toka ka shumë hapësira “të koduara”, të cilat pavarësisht që sot janë braktisur më parë kanë qenë ambiente familjare për shumë njerëz. Shkaqet…