Bota

Bota

Bota


NATO-ja në mbrojtje të Pavarësisë

Nga Janusz Bugajski Sivjet shënohet 100-vjetori i lindjes së shteteve të pavarura në Europën qendrore dhe lindore pas rënies së perandorive ruse, gjermane, austriake…

Fjalët dhe veprat

    Nga Julian Reichelt, BILD Prej vitesh, politikanët gjermanë e kanë nxitur njëri-tjetrin për të marrë më shumë ‘përgjegjësi në botë’. Megjithatë, mbetet e…

Bota


NATO-ja në mbrojtje të Pavarësisë

Nga Janusz Bugajski Sivjet shënohet 100-vjetori i lindjes së shteteve të pavarura në Europën qendrore dhe lindore pas rënies së perandorive ruse, gjermane, austriake…

Fjalët dhe veprat

    Nga Julian Reichelt, BILD Prej vitesh, politikanët gjermanë e kanë nxitur njëri-tjetrin për të marrë më shumë ‘përgjegjësi në botë’. Megjithatë, mbetet e…