Burrat dhe gratë kurrë s’mund të jenë miq!

couple1

Sipas një studimi të fundit të realizuar në Britani, thuhet se burrat dhe gratë asnjëherë nuk mund të jenë miq!

Në këtë hulumtim u eksperimentuan rreth 6.500 përdorues të MeetMe, dhe thuhet se më shumë se gjysma e njerëzve kanë fantazuar për të fjetur me mikun më të mirë të gjinisë së kundërt.

Për më tepër, pothuajse 40 për qind (katër nga 10) raportojnë se kanë fjetur me mikun më të mirë, ndërsa dy të tretat kanë pranuar se do të paraqiten vetë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Tradhëtia nuk është e keqja më e madhe në çift

Kur mendojmë rreth gjërave që mund të shkatërrojnë lidhjen tonë në sekonda,...
Read More