Pushime që na lodhin

Nga Klementin Mile* Është koha për pushim. Pas një viti të gjatë pune dhe lodhjeje, shqiptarët kanë filluar të shkojnë drejt plazheve brenda dhe…

Bytha juj

Nga Edison Ypi Bytha juj hante nat’ për nat’ përshesh me kos. U bo bytha juj  me u shtru nëpër restoranta ku ha male…