Stina e protestave

nga

Opozita dhe banorët e Unazës së Re e mbyllin ditën në protestë para Parlamentit dhe Drejtorisë së Policisë së Tiranës. Kryedemokrati Lulzim Basha jep…

Politicus

Bota

Aktualitet

9 ushqime që largojnë të vjellat

Këto ushqime ndihmojnë të largosh ndjesinë e përzierjes deri te të vjellat, në rast se ky shqetësim vjen për shkak të stresit, ankthit, problemet…

Mendime

Dossier

Gjuha dhe letërsia shqipe

Pjesë nga libri “SHQIPËRIA: KOPSHTI SHKËMBOR I EVROPËS JUGLINDORE”, të botuara dhe të zgjedhura nga G.M. Panariti. Përktheu nga origjinali anglisht: Ferdinand Leka Nga…

Mapo 33