Zgjidh një flutur dhe lexo çfarë të pret në 30 ditët e ardhshme

Në Greqinë e lashtë, për shembull, njerëzit besonin se pas vdekjes shpirti i tyre do të kthehej në një flutur ose një pëllumb.

Në mitologji, fluturat ishin shprehje e shpirtit njerëzor.

Legjenda të tjera tregojnë se fluturat janë engjëj ose lule me petale që kanë kapur krahët pas lutjes së tyre të shprehur për Perëndinë për të arritur në qiell.

Sfondi i zi përfaqëson errësirën që ju rrethon dhe ju pengon të shprehni mendimet dhe ndjenjat tuaja si një burg i mendjes dhe trupit tuaj. Zgjedhja juaj e një fluture mund t’ju ndihmojë të shpëtoni nga errësira dhe të gjeni dritën në jetën tuaj. Shikoni me kujdes 9 fluturat në foton më poshtë dhe zgjidhni një, atë që ju pëlqen më shumë. Poshtë imazhit do të gjeni përgjigjen për zgjedhjen tuaj.

Flutura N. 1 – SIMBOLI I KUFIZIMEVE

Nëse keni zgjedhur fluturën e parë, kjo do të thotë që ju nuk jeni një person plotësisht i lirë dhe doni ta shprehni atë në këtë dhe në çdo kohë tjetër, shkruan FemratNews. Dikush ose diçka ju pengon të shprehni mendimet tuaja verbalisht gjatë gjithë kohës.
Kjo është një nga problemet më të dhimbshme për të trajtuar: Fakti është që ju nuk arrini të integroni veten dhe të shprehni veten si duhet pasi dikush gjithmonë ju ndërpret dhe se idetë tuaja nuk janë marrë si duhet apo as nuk janë dëgjuar.

Flutura N. 2 – SIMBOLI I SË DYFISHTËS DHE KONFUZIONIT

Ju kapeni përjetësisht midis dy botëve, shkruan FemratNews. Vështirë se mund të vendosni diçka në jetën tuaj. Ju gjithmonë e gjeni veten në situata ku jeni në mes të dy miqve që nuk e duan njëri-tjetrin dhe ju nuk mund të hiqni dorë nga asnjëri prej tyre ose të zgjidhni një.
Çfarë doni të thoni të gjithëve është se ju nuk jeni një person i rremë dhe ju doni që të keni aftësinë për të bashkëvepruar në gjëra të ndryshme në jetën tuaj dhe për të bërë së bashku njerëz krejtësisht të ndryshëm, pa pasur nevojë për të bërë zgjedhje të vështira në jetë.

Flutura N. 3 – SIMBOLI I TUNDIMEVE

Nëse keni zgjedhur numrin 3, ju jeni një person që ka vështirësi në fillimin e një diete, të heqë dorë nga veset e tij, të nisë gjëra të reja ose të bëjë ndryshime në jetë. Ajo që ju i kërkoni të tjerëve në mënyrën më të sinqertë është t’ju ndihmojnë që të shpëtoheni nga të gjitha këto probleme të instaluara në trurin tuaj, këto tundime që me kalimin e kohës do të bëhen armiku juaj kryesor.

Flutura N. 4 – SIMBOLI I SEKRETEVE MË TË THELLA NË VETE

Fshihni një sekret të madh për jetën tuaj. Ju keni bërë diçka në të kaluarën që keni turp, ose keni pësuar një zhgënjim që kurrë nuk mund t’ja tregoni askujt. Kjo gënjeshtër e madhe ju bën të haheni nga brenda, por keni frikë shumë ta zbuloni atë. Duhet të gjeni guximin për të zbuluar sekretin tuaj më të madh për të shijuar një jetë paqeje dhe qetësie.

Flutura N. 5 – SIMBOLI I SEKSUALITETIT DHE DASHURISË TË PASHPREHUR

Problemi juaj i madh është frika e shprehjes së ndjenjave tuaja ndaj personit që e doni. Ti bie në dashuri pa e vënë re atë. I mbani këto ndjenja brenda jush.
Pasi të keni gjetur guximin për të shprehur ato ndjenja dhe më në fund t’i afroheni personit që doni, do të gjeni lumturi në jetën tuaj.

Flutura N. 6 – SIMBOLI I ARTISTIT

Ju jeni të tërhequr në botën e artit dhe jeni të pasionuar për krijimin. E dini se si të shprehni veten përmes pikturës, muzikës ose shkrimit, por të tjerët kurrë nuk e kuptojnë atë që po përpiqeni t’i thoni përmes artit tuaj.
Ju përdorni shumë mesazhe të koduara, gjëra abstrakte, shumë zhurma dhe shumë mistere. Ndonjëherë nuk e kuptoni se çfarë doni të shprehni dhe rrezikoni të bini në kurthin e filozofit që është i pakuptueshëm dhe i keqkuptuar.

Flutura N. 7 – SIMBOLI I SINQERITETIT DHE SHENJTIMIT

Ju jeni një person shumë i ndershëm, ndonjëherë tepër i ndershëm. Nuk dini të gënjeni dhe nuk ju pëlqen të fshihnin gjëra. Përveç në situata ku ju keni kryer një gabim të rëndë në mënyrë që ju mund të mos ndëshkoheni në një mënyrë që nuk do të donit.

Flutura N. 8 – SIMBOLI I PERFEKSIONIZMIT

Ju zgjodhët këtë flutur për shkak se doni të jeni të përsosur. Ju vazhdimisht përpiqeni të paraqiteni sa më mirë në realizimin e projekteve tuaja. Jeni një person shumë i vetëdijshëm kur bëhet fjalë për të punuar dhe lidhur me miqtë. Çfarë do të thotë është se përsosja ekziston dhe mund të arrihet, edhe nëse ka një milion gjëra që ju fyejnë, ju do të vazhdoni të përpiqeni të arrini përsosmërinë, me çdo kosto.

Flutura N. 9 – SIMBOLI I “BOSS”-it

Nëse keni zgjedhur numrin 9, ju jeni një person që i pëlqen të ketë kontroll të plotë të situatave. Ju dëshironi që njerëzit të bëjnë gjithçka që kërkoni: t’u përgjigjen menjëherë pyetjeve tuaja dhe të punojnë në interesin tuaj.
Ju gjithmonë silleni si shefi edhe kur nuk jeni dhe prandaj miqtë tuaj shpesh ju shmangin. Mundohuni të jeni pak më të përulur në jetën tuaj dhe në veprimet tuaja dhe njerëzit do t’ju respektojnë më shumë dhe do të jetoni një jetë më të lumtur.

Shkruar Nga
More from Redaksia

Rrëzohet ura në Florida dhe zë poshtë makinat, dyshohet për viktima

  Një urë në ndërtim e sipër në një kampus të një...
Read More

More Stories