Vigemark: BE do të ketë rol edhe më të rëndësishëm

auto_flag-yellow-low1490442614

Shefi i delegacionit të BE-së dhe përfaqësuesi special i BE-së në Bosnjë dhe Hercegovinë, Lars Gunar Vigemark ka porositur se BE-ja angazhohet për një zhvillim të qëndrueshëm, shoqëri inkluzive dhe luftë kundër të gjitha pabarazive në arsimim, demokraci dhe të drejtat e njeriut.

“Për BE-në kjo nuk është aktivitet humanitar: kjo është po ashtu investim i mençur në sigurinë vetanake dhe prosperitet”, tha Vigemark në tekstin autorial për “Nezavisne novine” të Banja Llukës, me rastin e shënimit të 60-vjetorit të ekzistimit të Unionit.e

Shkruar Nga
More from Revista User

Rastet për tradhti janë tërheqëse, si për meshkujt, po ashtu edhe për femrat

33% e femrave kanë tradhtuar së paku një herë gjatë jetës së...
Read More