Video: Luanët vënë poshtë buallin, ajo që ndodh më pas do ju befasojë

luanetKy është momenti kur një tufë luanësh vënë poshtë një buall.

Pasi e ndanë nga tufa, ata e vunë poshtë buallin me shumë vështirësi.

Por kur dukej punë e mbaruar, luanët nisën të ziheshin se kush duhej të hante i pari.

Ky është momenti kur bualli ngrihet në këmbë dhe largohet.

Video është bërë nga Mike Kirkman në Afrikën e Jugut.

Shkruar Nga
More from revista mapo

‘Grand strategy’ si diskutim akademik dhe nevojë kombëtare

Nga Kristaq Xharo* Strategjia madhore është sot mjaft e fuqishme në debatin...
Read More