Video: 100 fëmijë të ‘pushtuar nga djalli’ thonë se një burrë do t’i vrasë

femijetRreth 10 fëmijë shkolle mendohet se janë pushtuar nga djalli, pasi thonë se shohin si vizion një burrë me të zeza, që tenton t’i vrasë.

Nxënësit në Peru po kalojnë edhe kriza, përveçse kanë haluçinacione.

Ekspertët ende nuk kanë një përgjigje për këtë situatë, pasi shumë fëmijëve iu bie të fikët në shkollë.

Fëmijët janë nga mosha 11 deri në 14 vjeç.

Një parapsikolog thotë se ka dyshime se shkolla është ndërtuar mbi një vend ku janë gjetur shumë trupa të vdekur dhe kocka.

Vendasit besojnë se është një ndërhyrje e djallit.

Disa thonë se fëmijët kanë luajtur një lojë të quajtur Ouija, e cila thërret shpirtrat e të vdekurve.

Shkruar Nga
More from revista mapo

Rrëfehet burri që duhet të njoftojë policinë nëse do bëjë seks

Një burrë, i cili duhet të njoftojë policinë 24 orë përpara se...
Read More