Si e parashikoi Nostradamusi djegien e katedrales ‘Notre Dame’

 

‘…Zonja jonë do të qajë për të gjithë ne dhe do të shkëlqejë në distancë…

Me ardhjen e pranverës një Kishë e të gjitha kohërave do të digjet për mëkatarët…’ thuhet të ketë parashikuar Nostradamus.

Këto ishin fjalët me të cilat u shoqëruan një pjesë e mirë e lajmeve në mediat botërore.

Profeti francez thuhet të ketë përshkruar në një letër 500 vjet më parë mënyrën se si do të digjej një pjesë e mirë e Katedrales më të vizituar në Evropë.

 /MSN/

Shkruar Nga
More from Redaksia

Presidenti i UET flet në Top Channel: Zgjidhjet ndaj problemit të tkurrjes së forcës punëtore…

    Rënia e lindshmërisë dhe emigrimi masiv e vendosin ekonominë shqiptare...
Read More