Personaliteti sipas muajit në të cilin ke lindur

muaj

Çfarë thotë muaji i lindjes për personalitetin tuaj? Kjo mund të vijë tek ju si befasi, por del se muaji në të cilin keni lindur mund të thotë shumë për personalitetin tuaj Çfarë personi jeni sipas muajit në të cilin keni lindur?

Janari

Ambicioz, serioz dhe i fortë. Dëshiron të kritikosh. Të lumtur dhe produktiv. I zgjuar, i organizuar dhe besnik. Dashuri për të mësuar dhe për t’u mësuar. Ndjeshmëri dhe ka mendime të thella. Di si t’i gëzojnë të tjerët. Të qetë, nëse nuk ngazëllohen ose nuk ngurtësohen. Përkundrazi i rezervuar. Romantik, por ka vështirësi të shprehë dashuri. I do fëmijët. Ka aftësi të mëdha sociale, por bëhet lehtë xheloz. Rezistentë ndaj sëmundjeve, por të prirur për t’u ftohur.

Shkurti

Mendime abstrakte. I zgjuar dhe i mençur. Personalitet ndryshues. Tërheqës. Seksi. Ambicioz. Realizues i ëndrrave dhe shpresave. Shumë të ndjeshëm dhe lehtësisht të lëndueshëm. Romantikë brenda jo jashtë. Temperament. Të qetë, të turpshëm dhe të sinqertë. E duan lirinë, rebelë kur kundërshtohen. Zemërohen shumë lehtë, por nuk e shfaqin. Nuk i duan gjërat e panevojshme. Të guximshëm dhe kokëfortë. E duan realitetin dhe abstraktin.

Mars

Natyrshëm të ndershëm, bujarë dhe dashamirës. Atraktivë, seksi, të ndjeshëm, turpshëm dhe rezervuar. Zemërohet lehtë, mirënjohës dhe e kthen favorin. Hakmarrës, e do vëmendje, udhëtimin, merr vendime të nxituara në zgjedhjen e partnerëve.

Prill

Të fortë mendërisht. E duan vëmendjen, janë atraktivë dhe të dashur për veten. Aktivë dhe dinamikë, diplomatikë, të shoqërueshëm dhe zgjidhës të problemeve. Janë të guximshëm dhe trima.

Maj

Të bukur fizikisht dhe mentalisht. Tërheq të tjerët dhe e do vëmendjen. Ndjenjat e thella. Kokëfortë dhe zemërgur. Vullnetar dhe shumë i motivuar. Duan të ëndërrojnë. Mendime të forta dhe të mprehta. Lehtë të zemërueshëm. Imagjinata të mirë. Sëmundje zakonisht në vesh dhe në qafë.

Qershor

Të sjellshëm dhe të butë. Të ndjeshëm. Kanë shumë ide. Mendon larg me vizion. Mendje aktive. Të zgjuar dhe gjithmonë dëshiron më të mirën. Temperament. Qesharakë dhe me humor. Shkathtësi të mira debatuese. Llafazanë. Të prirë për t’u ftohur. U duhet kohë ta marrin veten pasi lëndohen.

Korrik

Të ndershëm. Të shqetësuar për ndjenjat e njerëzve. Të kujdesshëm dhe të dashur. Emocionalisht temperamentë dhe të paparashikueshëm. Falin por nuk harrojnë. Nuk i pëlqen gjërat absurde dhe të panevojshme. Trajton të tjerët në mënyrë të barabartë. Gjykojnë njerëzit përmes vëzhgimeve. Duan të jenë vetëm.

Gusht

Shumë bujarë dhe egoistë. Të etur për lavde. Trima dhe të guximshëm. Di si t’i ngushëllojë të tjerët. Zemërohen lehtë dhe xhelozojnë. Duan të ëndërrojnë. I talentuar në art, muzikë dhe mbrojtje. Rezistencë e dobët ndaj sëmundjeve. të nxituar dhe të besueshëm. Romantikë. Të dashur dhe të kujdesshëm.

Shtator

Të kujdesshëm dhe të organizuar. Duan të theksojnë gabimet e njerëzve, duan të kritikojnë. Mirëdashës dhe dashamirës, kokëfortë, besnikë, por jo gjithmonë të ndershëm. Kanë një kujtesë të mirë. Janë të mençur dhe gjithmonë në kërkim të informacionit. Mirëkuptues dhe interesantë të jesh në shoqërinë e tyre.

Tetor

Person i/e bukur brenda dhe jashtë. Zemërohet shpesh. I trajton miqtë me rëndësi. I do ata që e duan. Gënjen, por nuk shtiret. Lehtë lëndohet, por rimëkëmbet lehtë. Nuk ia ndien se çfarë mendojnë të tjerët. I do udhëtimet, artet dhe letërsinë. Të prekshëm dhe lehtësisht bëhen xhelozë. Humb vetëbesimin shumë lehtë dhe i do fëmijët.

Nëntor

Kokëfortë dhe zemërgurë. Mendime të mprehta, ide të jashtëzakonshme. Dinamik në personalitet. Të fshehtë. Mund të bëhen mjekë të mirë, dhe dinë si të nxjerrin sekretet nga njerëzit, shkruan arbresh.info. Të vendosur, asnjëherë nuk heqin dorë. Vështirë se zemërohet nëse nuk provokohet. Dashuri dhe emocione të thella. Romantikë. Të pasigurt në marrëdhënie. Nuk janë në gjendje të kontrollojnë emocionet.

Dhjetor

I paduruar dhe i nxituar. Besnik dhe bujar. Aktiv në lojëra dhe ndërveprime. Seksi, e duan shoqërinë, ambiciozë, e duan vëmendjen. Të ndershëm dhe besnikë. Nuk shtiren, kanë një personalitet ndryshues, nuk janë egoistë. Kanë një krenari të lartë. Urren kufizime, i duan shakatë dhe kanë një sens të mirë humori.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ngacmimet seksuale, Emma Watson dhuron 1 milionë paund

Debati i muajve të fundit për ngacmime seksuale midis artistëve është përhapur...
Read More