Përfituan pensione në mënyrë të paligjshme, rrezikojnë burgun

timthumb

Ata që kanë përfituar pensione në mënyrë të paligjshme me dokumente false do të rrezikojnë burgun, si dhe do të bëhet kthimi i të gjitha parave.

Zbulimi i vonuar i skemës së falsifikimeve të padrejta, mashtrimit me përfitimin e pensioneve të padrejta bëhet pengesë për ndjekjen penale të zyrtarëve shtetërorë që kanë pranuar dokumenta të paligjshme.

Pas publikimit të dy ditëve të hetimeve që kanë nisur për 500 raste në Tiranë dhe kontrollit të 1500 rasteve të dyshuara në rrethe, mësohet se deri më tani në shumicën e rasteve të pensioneve të padrejta, zyrtarët kanë shpëtuar pa u ndjekur penalisht.

Shkruar Nga
More from Revista User

Këshilla si t’a ngushëllojmë shoqen pas ndarjes nga i dashuri

Të gjithave na ka ndodhur të jemi në një pozitë kur kemi...
Read More