Norvegjia ndalon bartjen e ferexhesë

a

Shteti i Norvegjisë është duke shqyrtuar ndalimin e bartjes së ferexhesë në disa institucioni si çerdhe, shkolla dhe universitete.

Ky është shteti i par skandinav që propozon të ndaloj bartjen e ferexhës e cila mbulon tërë fytyrën, por je edhe ndalimin e shamisë.

Shumica e partive e mbështesin projekt ligjin i cili pritet të kaloj vitin e ardhshëm.

Shkruar Nga
More from Revista User

Sa do të kushtojë dalja e Britanisë së Madhe nga BE?

Pas kësaj do të nisin negociatat për daljen nga Bashkimi Evropian midis...
Read More