Në SHBA hapen 190,000 vende të reja pune

Punëdhënësit amerikanë kanë hapur 190,000 vende të reja pune në muajin nëntor, njoftoi Agjencia Private të Punësimit, raporton ADP.

Rritja e tillë e punësimit, pasoi një rritje më të madhe të punësimit në muajin tetor, ku ishin hapur 235,000 vende të reja pune.

Shkruar Nga
More from Revista User

“Vajza më e bukur në botë” është rritur

Në moshën 6-vjeçare, një imazh i saj u përhap me shpejtësi dhe...
Read More