Ndershmëria ju bën më të lumtur dhe më të shëndetshëm

Gënjeshtra është e keqe për shëndetin tuaj – nëse kjo është mirëkuptim apo jo, tregojnë studimet.

Njerëzit kanë më shumë gjasa të tregojnë bollëk gnjeshtrash, për ata që kujdesen për të shmangur dëmtimin e ndjenjave të tyre, hulumtuesit kanë gjetur.

Por pa marrë parasysh se çfarë arsye, rezultatet treguan gënjeshtra është pothuajse gjithmonë e dëmshme për shëndetin fizik dhe mendor të dikujt.

Studimi nga studiuesit në Universitetin e San Diego Emotion Lab bazohet në hulumtimet e mëparshme që nga viti 2012, gjë që tregoi ndershmëria dhe sinqeriteti edhe na bëjnë të lumtur.

Studimi i tyre i parë u analizua kur njerëzit u treguan gënjeshtra dhe nivelin e tyre të dhembshurisë ndaj personit që mori gënjeshtrën.

Shkruar Nga
More from Revista User

Kujdes kur bëni selfie, ja cilat janë anët negative

Sipas ekspertëve të bësh vazhdimisht selfie ndikon në prishjen e harmonisë në...
Read More