Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme

Naomi Campbell ka qenë, është dhe do të jetë gjithmonë një mit.

Bukuria e saj është mahnitëse, sjellja e saj është e paarritshme, eleganca e saj është legjendare.

Këtë e ka treguar sërish në Kanë, e veshur me një fustan të zi që i zbulonte gjoksin, por me mjaft stil ajo nuk ekspozoi asgjë.

Përflitet se ajo do të tërhiqet nga karriera e saj, por kjo femër, edhe pse në moshën 48 vjeçare, është akoma perfekte dhe e paarritshme.

Naomi-Campbell-Cannes-2018-total-look-Poiret-3Naomi-Campbell-Cannes-2018-total-look-Poiret-4Naomi-Campbell-Cannes-2018-total-look-Poiret-5Naomi-Campbell-Cannes-2018-total-look-Poiret-6Naomi-Campbell-Cannes-2018-total-look-Poiret-9
Shkruar Nga
More from Redaksia Read More