Ministria: Studentë, kontrolloni kuotat e lira!

Sot kanë nisur vitin e ri akademik 2017-2018 universitet shtetërore dhe private në mbarë vendin.

Por Ministria e Arsimit u bën thirrje studentëve që nuk janë regjistruar akoma që të kontrollojnë kuotat e lira në universitetet e zgjedhura prej tyre që të mos humbasin mundësinë për t’u regjistruar.

“Të dashur maturantë, ju që nuk e keni mbyllur akoma procesin e regjistrimit, lutemi të kontrolloni kuotat e lira në portal sipas çdo program studimi dhe të kontaktoni universitetin/fakultetin për programin ku jeni teë interesuar të studioni”, shkruhet në portalin U-Albania, i krijuar posaçërisht për regjistrimet në universitet.

Deri më tani kanë përfunduar raundi i parë dhe raundi i dytë i regjistrimeve, por me shumë gjasa siç ka ndodhur çdo vit, do të ketë dhe një raund të tretë për ata maturantë që s’kanë mundur të regjistrohen për arsye të ndryshme.

Shkruar Nga
More from Enton Palushi

Drejtësia në udhëkryq, përgjysmohet Gjykata e Lartë

Aktiviteti i Gjykatës së Lartë rrezikon të vihet në vështirësi serioze pas...
Read More