Kroaci/ Kërkohen 20 mijë punëtorë në fushën e turizmit dhe hotelerisë

kroaci-istria

Largimi i punëtorëve kroatë drejt perëndimit dhe mungesa e edukimit të duhur ka bërë të mundur që sektori i turizmit kroat të ketë nevojë për rreth 20 mijë punëtorë të rinj.

Në Kroaci janë të regjistruar vetëm 40 mijë të papunë me profesione të turizmit dhe hotelierisë.

Kështu, kompanitë në bregdet që tani kanë nisur kampanjën e punësimit.

Për këtë sezon kërkohen kamerierët, kuzhinierët, pastrueset e dhomave, kopshtarët, ndihmësit në kuzhinë, recepsionistët, animatorë dhe shpëtimtarët në pishina.

Shkruar Nga
More from Revista User

UNICEF: Rreth 1.3 milion fëmijë të zhvendosur në Irak

Rreth gjysma e 2.6 milionë njerëzve të zhvendosur në Irak, pas luftës...
Read More