KQZ shpërndan mandatet e deputetëve për 10 qarqe. Ja kush mungon.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi, miratoi dhe shpërndau në mënyrë zyrtare mandatet e deputetëve për 10 qarqe në vend.

Dy qarqe të tjera, Tirana dhe Berati, për shkak se kanë ankesa nga partitë politike, janë ende të pazyrtarizuar.

Më poshtë janë mandatet për secilin qark:

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Vlorë;

Partia Socialiste 8 mandate

Partia Demokratike 3 mandate

Lëvizja socialiste për Integrim 1 mandat

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Shkodër;

Partia Demokratike 5 mandate

Partia Socialiste 4 mandate

Partia Social Demokrate e Shqipërisë 1 mandat

Lëvizja socialiste për Integrim 1 mandat

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Lezhë;

Partia Socialiste 3 mandate

Partia Demokratike 3 mandate

Lëvizja socialiste për Integrim 1 mandat

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Kukës;

Partia Demokratike 2 mandate

Partia Socialiste 1 mandat

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Korçë;

Partia Socialiste 6 mandate

Partia Demokratike 4 mandate

Lëvizja socialiste për Integrim 1 mandat

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Gjirokastër;

Partia Socialiste 3 mandate

Partia Demokratike 1 mandat

Lëvizja socialiste për Integrim 1 mandat

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Fier;

Partia Socialiste 10 mandate

Partia Demokratike 4 mandate

Lëvizja socialiste për Integrim 2 mandate

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Elbasan;

Partia Socialiste 7 mandate

Partia Demokratike 3 mandate

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 2 mandate

Lëvizja socialiste për Integrim 2 mandate

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Durrës;

Partia Socialiste 8 mandate

Partia Demokratike 4 mandate

Lëvizja socialiste për Integrim 2 mandate

KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për partitë politike në zonën zgjedhore Qarku Dibër;

Partia Socialiste 2 mandate

Partia Demokratike 2 mandate

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 1 mandat

Lëvizja socialiste për Integrim 1 mandat

 

Shkruar Nga
More from Redaksia

Mbarimi i mandatit të Llallës paralajmëron përplasje PS-opozitë

Ndërsa kryeprokurori Adriatik Llalla po numëron ditët e fundit të mandatit 5-vjeçar,...
Read More