Kjo është tema për të cilën s’duhet të flisni në takimin e parë

Nëse dëshironi që takimi juaj i parë të jetë sa më pozitiv, atëherë mos flisni për gjëra të rënda qysh në fillim.

Aq sa janë emocionuese, takimet e para mund të jenë edhe shumë stresuese.

Pra që të kaloni sa më mirë ju duhet t’i bëni pyetje sa më pozitive partnerit/es.

“Nëse flisni për gjëra të lumtura dhe pozitive atëherë do të shikoheni në të njëjtën mënyrë. Pra, pyete ata për familjen e tyre, pushimet e preferuara dhe për të gjetur se çfarë pasionesh kanë”, rekomandojnë ekspertët e marrëdhënieve.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ja sa herë duhet të rrahë zemra juaj sipas moshës që keni

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju...
Read More