Këto 6 veshje duhet t’i flakni menjëherë nga garderoba!

Disa artikuj vjetërohen, të tjerë dalin jashtë funksionit, një pjesë zhduken bashkë me kohën etj. E rëndësishme është ta pastroni hapësirën e veshjeve nga gjëra të cilat nuk nevojiten më.

Edhe pse mund të keni neglizhuar, duhet të rikontrolloni çfarë keni në sirtare dhe dollape. Ndoshta, po mbani veshje që nuk ju nevojiten aspak, ndërsa vetëm po ngarkoni dhomën tuaj. E nëse jeni në dyshime, ne ju sugjerojmë gjashtë artikuj që duhet t’i shihni me kujdes nëse i keni ende apo jo, dhe të filloni punën me spastrimin e garderobës.

Mos t’ju vijë keq, pasi çdo gjë që do të flakni tutje, do të zëvendësohet me të reja. Mjafton të keni vullnetin për të sistemuar!

Bluze të tepërta me vija

Veshje të cilat nuk i keni përdorur kurrë

Mbathjet e vjetra

Këpucët që ju vrasin këmbët

Çorapet e grisura

Tendenca të sezoneve të sezoneve të kaluara

Shkruar Nga
More from Revista User

Përplaset autobusi me të rinj, 16 të vdekur dhe 40 të plagosur

16 të rinj të vdekur dhe 40 të tjerë të plagosur ishte...
Read More