“Kërkoni falje publike”, Ilir Demalia flet me emra: Si vëllai i ministres Leze traktoristja, e ata që…

Analisti Ilir Demalia përmes një postimi të bërë në Facebook, u ka kërkuar të gjithë atyre që sipas tij, “kanë bërë lutje për t’u bërë anëtarë të Partisë Punës Shqipërisë, dhe jo njëherë Kujtim Çashku 4 here, që kanë shkruar letra për humbjen e udhehqësit tyre të dashur shokut Enver, që u përbetuan se do ta vazhdojnë rrugën e shokut Enver në ditën e mortjes, si rasti Arben Kumbaros vëllait të ministres Leze traktoristja, si edhe ata që kolliteshin ke Trungu Kalzimeve si bashkepuntorë te Syrit Vigjelent dhe instalonin gjinkallat përgjuesit), ne zhaketat e punonjësve që ndiqeshin nga sigurimi,” të kërkojnë falje publike.
 
Reagimi i plotë:

Kërkoni falje publike!

Nga Kinostudio Shqipëria e Re, e punonjësve të para 1990-ës si skenaristë, regjizorë, operatorë, piktorë, e.t.c, që kanë bërë lutje për t’u bërë anëtarë të Partisë Punës Shqipërisë, dhe jo njëherë Kujtim Çashku 4 here, që kanë shkruar letra për humbjen e udhehqësit tyre të dashur shokut Enver, që u përbetuan se do ta vazhdojnë rrugën e shokut Enver në ditën e mortjes, si rasti Arben Kumbaros vëllait të ministres Leze traktoristja, si edhe ata që kolliteshin ke Trungu Kalzimeve si bashkepuntorë te Syrit Vigjelent dhe instalonin gjinkallat përgjuesit), ne zhaketat e punonjësve që ndiqeshin nga sigurimi, I bëj thirrje të pastrojne ndergjegjen e të kerkojnë falje publike, e mos na hapen bythesh si antikomuniste e demokrate të medhenj.

Lista është e gjate…

 

Shkruar Nga
More from Redaksia

“Hajde Zvicër”, gazeta zvicerane “flet” shqip… frymëzohet nga Shaqiri

Gazeta e mirënjohur zvicerane “Tages Ainziger” ka bërë një reportazh në Kosovë,...
Read More