Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…

Vetëm një ditë pasi familja mbretërore ishte e pranishme në festimet e ditëlindjes së Mbretëreshës Elizabeth, Kate dhe familja e saj, janë fotografuar në një park, 2 orë e gjysmë larg Londrës.

Dukesha e Cambridge, dhe fëmijët e saj, Princi George dhe Princesha Charlotte udhëtuan larg Londrës për të parë babain e tyre teksa kalëronte, por njëkohësisht edhe konkurronte.

Dukesha dukej e relaksuar e ulur në park, si të gjithë njerëzit e tjerë. Ajo kishte zgjedhur një fustan bojëqielli me vija dhe ishte gjatë gjithë kohës e kujdesshme për fëmijët.

Kate në park, dukej shumë larg Dukeshës që jemi mësuar ta shikojmë në evente të rëndësishme të familjes mbretërore.

auto_-640-0-5b1d84da8346f1528700170auto_-640-0-5b1d851e0b18b1528700166auto_-640-0-5b1d851f8b90e1528700168auto_-640-0-5b1d852aa08b11528700170auto_-640-0-5b1d8525e6aee1528700168auto_-640-0-5b1d852751e091528700167auto_-640-0-5b1d8529193341528700169

Shkruar Nga
More from Redaksia

Nobeli në Fizikë, fitojnë tre shkencëtarë në fushën e lazerit, mes tyre edhe një grua

  Nobeli i Fizikës 2018 fitohet nga Arthur Ashkin (SHBA), Gerard Mourou...
Read More