Kalendari i ‘Rusi 2018’ me ndeshjet dhe oraret

Rusi 2018 fillon rrugëtimin me 14 qershor dhe këtu mund të gjeni çdo ditë të gjitha ato që ju nevojiten për rrugëtimin e skuadrave drejt finales së madhe.

Të gjitha ndeshjet përditësohen me kronikat përkatëse, ashtu si kalendari ditë pas dite i aktivitetit, renditjet e grupeve dhe më pas faza me eliminim direkt.

Një mënyrë më e thjeshtë për të përjetuar Botërorin 2018, me të gjitha dhënat që ju nevojiten për aktivitetin më të rëndësishëm futbollistik të këtij viti.

NDESHJET E GRUPEVE TË BOTËRORIT

14 qershor
Grupi A                 Rusi-Arabi Saudite ora 17:00

15 qershor
Grupi A                 Egjipt Uruguai ora 14:00
Grupi B                 Marok-Iran ora 17:00
Portugali-Spanjë ora 20:00

16 qershor
Grupi C                 Francë-Australi  ora 12:00
Grupi D                 Argjentinë-Islandë 15:00
Grupi C                 Peru-Danimarkë ora 18:00
Grupi D                 Kroaci-Nigeri ora 21:00

17 qershor
Grupi E                 Kosta Rika-Serbi ora 14:00
Grupi F                 Gjermani-Meksikë ora 17:00
Grupi E                 Brazil-Zvicër ora 20:00

18 qershor
Grupi F                 Suedi-Kore e Jugut ora 14:00
Grupi G                 Belgjikë-Panama ora 17:00
Grupi G                 Tunizi-Angli ora 20:00

19 qershor
Grupi H                 Kolumbi-Japoni ora 14:00
Poloni-Senegal ora 17:00
Grupi A                 Rusi-Egjipt ora 21:00

20 qershor
Grupi B                 Portugali-Marok ora 14:00
Grupi A                 Uruguai-Arabi Saudite ora 17:00
Grupi B                 Iran-Spanjë ora 20:00

21 qershor
Grupi C                 Danimarkë-Australi ora 14:00
Francë-Peru ora 17:00
Grupi D                 Argjentinë-Kroaci ora 20:00

22 qershor

Grupi E                 Brazil-Kosta Rika ora 14:00
Grupi D                 Nigeri-Islandë ora 17:00
Grupi E                 Serbi-Zvicër ora 20:00

23 qershor
Grupi G                 Belgjikë-Tunizi 14:00
Grupi F                 Koreja e Jugut-Meksikë ora 17:00
Gjermani-Suedi ora 20:00

24 qershor
Grupi G                 Angli-Panama ora 14:00
Grupi H                 Japoni-Senegal ora 17:00
Poloni-Kolumbi ora 20:00

25 qershor
Grupi A                 Uruguai-Rusi ora 16:00
Arabi Saudite-Egjipt ora 16:00
Grupi B                 Spanjë-Marok ora 20:00
Iran-Portugali ora 20:00

26 qershor
Grupi C                 Australi-Peru ora 16:00
Danimarkë-Francë ora 16:00
Grupi D                 Nigeri-Argjentinë ora 20:00
Islandë-Kroaci ora 20:00

27 qershor
Grupi F                 Koreja e Jugut-Gjermani ora 16:00
Meksikë-Suedi ora 16:00
Grupi E                 Serbi-Brazil ora 20:00
Zvicër-Kosta Rika ora 20:00

28 qershor
Grupi H                 Japoni-Poloni ora 16:00
Senegal-Kolumbi ora 16:00
Grupi G                 Panama-Tunizi ora 20:00
Angli-Belgjikë ora 20:00

Shkruar Nga
More from Redaksia

Gjykata e Kukësit jep sqarim, protestuesit bllokojnë rrugën në Tiranë

  Gjykata e Kukësit do të caktojë nesër masën e sigurisë për...
Read More